Byggföretag

Nybergs Constructa är ett modernt byggföretag i Stockholm som strävar efter att leverera högsta möjliga kvalité i allt vi gör. Med många års erfarenhet och samlad gedigen kunskap kan vi hjälpa dig som kund med vad du än behöver.

Byggföretag & totalentreprenad

Vi utför även totalentreprenad och tar då hand om allt från början till slut vid alla typer av husbyggen, stambyten och renoveringar.

Vi har under årens lopp byggt en nätverk av professionella hantverkare och kan därför tillgodose dig med vad du än behöver, allt för att spara din tid och vad som annars lätt kan bli till huvudvärk. Våra underentreprenörer har alla hög kompetens och vårt breda nätverk täcker alla arbetsgrupper som målare, murare, VVS-montörer, elektriker, ventilation, plattsättare, och mer därtill.

Med oss slipper du ha många bollar i luften och få för mycket att tänka på. Vi sköter istället allt åt dig och du pratar endast med en oss som också tar hela totalansvaret. Enkelt och bekvämt!

Våra tjänster som byggföretag

Som byggföretag i Stockholm arbetar vi med alla typer av byggjobb, vare sig det handlar om att bygga en helt ny villa, till att lägga om ett läckande tak, till att renovera kök eller badrum.

Några av de mest efterfrågade tjänsterna hos oss som byggföretag är:

Vi är här för dig!

Önskar du att få utfört någon typ av renovering i Stockholm, eller funderar du på att bygga hus? Oavsett vad du behöver så hjälper vi dig gärna från början till slut. Tveka därför inte att höra av dig till oss med dina funderingar så kan vi ge dig tips och råd, samt uppskatta projektets omfattning, tidsåtgång och ta fram en vettig prisbild till dig.

Fyll i formuläret nedan och kontakta oss redan idag!