Totalentreprenad

En totalentreprenad innebär att vi (entreprenören) ansvarar för både projekteringen som utförandet av arbetet. Oavsett hur många hantverkare som är inblandade så fungerar vi som den personliga byggledaren som ansvarar för allt som rör ditt bygge från början till slut. Det blir inte enklare och mer samlat än så.


Kontakta din totalentreprenad nu!


Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär ett smidigt bygge där du som kund slipper ha många bollar i luften och för mycket att ta hänsyn till. Vi sköter den biten helt och hållet och tar hand om allting åt dig. Du diskuterar din olika behov med oss och vi ser till så att de blir uppfyllda.

Skillnaden mot en totalentreprenad är en s.k. utförande-entreprenad där du som beställare har det övergripande ansvaret mot alla inblandade parter om vad som ska göras så att allt blir gjort.

En säkert utförd totalentreprenad

När du anlitar oss för att genomföra en totalentreprenad drar vi nytta av alla de värdefulla kontakter vi skapat genom åren med andra hantverkare som är proffs på vad de gör. Vi arbetar bara med de bästa inom varje gren och genom att anlita oss kan vi garantera dig som kund högsta möjliga kvalitet på alla de jobb som behövs utföras.

Vi går grundligt igenom precis vad du behöver och ser till så att allt är glasklart innan vi sätter igång något arbete. Vår högsta prioritering är att du som kund ska bli nöjd. Tillsammans gör vi en tidsplan och tar fram en kostnadsbild som vi håller oss till från början till slut.


Kontakta din totalentreprenad nu!